Samenwerking met specialisten

Gebits- en nagelverzorging honden, katten en knaagdieren

Iedere woensdag organiseren we samen met Bianca Frederiks onze WellnessWoensdag. Dan verzorgt ze het gebit en de nagels van je hond, kat en knaagdier. Lees waarom dit belangrijk is.

  • Kosten voor gebitsverzorging: € 25,- per behandeling.
  • Kosten nagels knippen: € 6,- euro voor honden en katten,           € 4,- voor knaagdieren.
  • Behandeltijden tussen 9.30 en 12.30 uur.
  • Alleen op afspraak!
  • Het welzijn van je dier staat voorop: als we merken dat hij het niet meer fijn vindt, stoppen we.
  • We behandelen alleen dieren die we vertrouwen.

 

Osteopathie en chiropractie voor een blessurevrije hond en kat

Elke maand organiseren we met Ilse van der Maat van Dier in Beweging, een ‘Hondentuig aanmeetavond op dinsdag ‘. Ilse is osteopaat en chiropracter. Ze meet op maat hondentuigen van Perfect Fit aan. Het aanmeten is gratis. Je betaalt alleen het tuig. Kijk in onze agenda voor de data!

Alleen op afspraak.

Gezondheidsdag

Ook organiseren we regelmatig samen met Ilse een gezondheidsdag. Dan checkt ze honden op blessures. En kun je – indien nodig – een afspraak maken voor een behandeling.

Vaccinatie door Dierenartsen

Vaccinatie door dierenartsen

We werken samen met de dierenartsen in de regio. Zoals Diergeneeskundig Centrum Oisterwijk, dierenkliniek ‘t Spoor en Dier Medisch Centrum Haaren. En vier keer per jaar kun je bij ons je hond en/of kat laten inenten. Tegen het gereduceerd tarief van €30,- per hond en/of kat. Neem hiervoor altijd het dierenpaspoort van je hond of kat mee! 

Voldoende antistoffen

Daarnaast organiseren we titermiddagen. Een titerbepaling is een bloedtest die de dierenarts uitvoert. Met een druppel bloed van je hond of kat – kan worden aangetoond of je huisdier (nog) voldoende antistoffen heeft. Deze test duurt ongeveer 20 tot 30 minuten. Het onderzoek is niet belastend voor je hond of kat. Daarnaast is het minder pijnlijk dan een vaccinatie. En het belangrijkste: je ent alleen als het nodig is. We publiceren de data tijdig in onze nieuwsbrief, op Facebook en Instagram. En ze staan in onze agenda. 

Het opvoeden van je hond

Hoe krijg je een goede band met je pup of volwassen hond? Wij adviseren altijd een puppycursus of hondentraining te volgen. Met dierenwelzijnscentrum In ’t Veld in Haaren en hondenvereniging KYON in Haaren hebben we goede samenwerkingsverbanden. Ook hebben we goede contacten met gedragstherapeut Marcel Nijland.

 Positieve beloning

Wij staan achter de aanpak van deze professionals om honden op te voeden. En allemaal trainen ze honden met behulp van positieve beloning. Dit kan zijn een aai, een aardig woordje of een gezonde, verantwoorde snack.

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found