Verantwoorde kauwproducten en hondensnacks

Verantwoorde kauwproducten en hondensnacks

Kauwproducten voor je hond zijn nodig, maar geef ‘m wel een verantwoord product! En een hondensnack op zijn tijd mag.

Want honden moeten dagelijks ongeveer een half uur kauwen. Zo voorkom je verveling, een stinkende adem en tandplak of tandsteen. Het is ook leuk je hond af en toe een hondensnack te geven. Zo beloon je hem en je stimuleert er positief gedrag mee. Niet te veel natuurlijk want dan werk je overgewicht in de hand. We hebben ook speciale hondentrainers die je kunt geven als je bijvoorbeeld op puppycursus gaat.

Kauwen alleen is niet voldoende om het gebit van je hond in goede conditie te houden. We adviseren je dan ook om de tanden van je hond regelmatig te (laten) poetsen.

Alle onze kauwproducten en hondensnacks, bijvoorbeeld kluiven en buffelhuiden, zijn verantwoord en gezond. Welk verantwoord kauwproduct of hondensnack voor jouw hond geschikt is en hoeveel verschilt per hond en hondenras. Dit is onder andere afhankelijk van de leeftijd van je hond. Maar ook of hij veel of weinig beweging heeft. Geef niet zomaar een kauwproduct! Wij adviseren je goed en gratis. En je bent hiervoor van harte welkom in onze winkel. We hebben zelfs een speciale snackkast. Breng gerust je hond mee, vinden we leuk. En natuurlijk krijgt hij een verantwoord hondensnoepje. Bekijk hier onze openingstijden.

Snackstraat

Je vindt bij ons onder andere de volgende merken:

BRAAAF

Braaaf heeft natuurlijke snacks. Ze zijn hygiënisch per stuk verpakt, zo voorkom je ongedierte.

CARNIS

Carnis heeft een groot assortiment dat bijzonder geschikt is voor hypoallergene honden.

ANTOS

Antos heeft een groot assortiment verantwoorde koeken, cerea en buffelhuid.

BOXBY

De Proline snacks van Boxby zijn glutenvrij, laag in vetgehalte en rijk aan proteïnes.

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found