Kattensnacks

Verantwoorde snacks voor je kat

Wil je je kat iets lekkers tussendoor geven, bijvoorbeeld als beloning of om het samen spelen leuker te maken? Wij hebben een groot aanbod gezonde snacks.

Geef je je kat een snoepje, denk dan altijd in kattenporties, niet in mensenporties! Eén of enkele kleine snacks per dag is voldoende. Zorg dat de snoepjes niet teveel calorieën bevatten en bij voorkeur bestaan ze uit vlees of vis. Voorkom overgewicht bij je kat door te veel of verkeerde kattensnacks. Ben ook alert op het teveel geven van snoepjes met vitamine A, dit kan het zachte weefsel van je kat verharden. We denken graag met je mee over het aan te bieden snoepje aan je kat.

Snacks met iets extra

We hebben in ons assortiment verschillende snacks die de gezondheid of het welzijn van je kat ondersteunen. Zo hebben we snacks met (extra) taurine of een voedingssupplement als je kat net is geopereerd. Maar ook anti-haarbal snoepjes. Deze zorgen ervoor dat de verwerking van opgelikte haren makkelijker is. Je leest het: er is veel variatie in snacks en snoepjes, maar niet alles is goed! Vraag ons om advies en samen komen we tot de beste keuze voor jouw kat.

Je vindt bij ons onder andere de volgende merken:

VitaKraft

De kattensnacks van Vitakraft zijn vrij van conserveringsmiddelen, kleurstoffen en graan. Daarbij zijn ze verrijkt met taurine, wat goed is voor het hart van je kat.

Er is ook een snacklijn meer vloeibare kattensnacks, zoals de Liquidsnack van Vitakraft. Zo krijgt je kat spelenderwijs meer vocht binnen, want te weinig drinken komt bij veel katten voor.

MissPurfect

De kattensnacks van MissPurfect hebben vrolijke, ludieke vormen. Naast lekker en verantwoord zijn er snacks die bijvoorbeeld het zicht ondersteunen of preventief werken tegen haarballen.

Daarnaast hebben we snacks die zijn verrijkt met kattenkruid, ook wel catnip genaamd. Van kattenkruid worden veel katten beweeglijk: ze rollen er in, spelen ermee en worden er vrolijk van.

A
A
 Photos
A
 Followers
A
 Following