Hondenspeelgoed

Veilig, duurzaam en verantwoord hondenspeelgoed en hondenspeeltjes

Honden willen worden uitgedaagd, zijn intelligent en houden van afwisseling tijdens het spelen. Het houdt je dier gezond en draagt ook bij aan het voorkomen van gedragsproblemen, verveling en overgewicht

Spelen kan je hond alleen doen of speel samen. Want samen spelen versterkt jullie band en geeft letterlijk plezier voor twee. 

Maar welk hondenspeelgoed of hondenspeeltje kies je? We hebben een groot assortiment van hoge kwaliteit. En werken samen met leveranciers die verantwoord, origineel, veilig en duurzaam hondenspeelgoed aanbieden. Ons speelgoed is dan ook geschikt voor:

  • pups;
  • slopers;
  • grote honden;
  • honden die erg actief zijn;
  • honden die graag intelligentiespelletjes spelen.

We adviseren je graag over het meest geschikte hondenspeelgoed of uitdagende hondenspeeltjes.

Aanraders van Angela:

ORKA TENNISBAL

De ORKA tennisbal is een geweldige vervanger voor de gewone tennisbal. Deze bal is gemaakt van verantwoord synthetisch rubber, duurzaam en uit één stuk gemaakt. Hierdoor slijten de tanden minder  snel, voorkom je tandplak en wordt het tandvlees gemasseerd.  Ideaal hondenspeelgoed om te gooien of te gebruiken in combinatie met een werpstok.

KONG TOYS

Spelen met en eten uit een Kong heeft veel voordelen voor je hond. Je voorkomt verveling en leert je hond rustig te eten.

Lees hier het volledige artikel over eten uit een Kong.

 

Jolly Ball

Laat je hond spelen met een Jolly Ball.  

Tegen deze bal met touw kan naar hartenlust worden geschopt. Het touw is een ideaal hondenspeeltje om mee te nemen en daarna niet meer los te laten. Het touw kan door de bal heen worden getrokken, maar kan niet uit de bal worden getrokken. De Ball met touw is zeer duurzaam en staat garant voor uren speelplezier! En blijft drijven op het water.

 

Daag je hond of kat uit!

Wil je afwisselen met speelgoed of je hond of kat uitdagen met een moeilijker spel? In onze speel-o-theek verhuren wij allerlei honden- en kattenpuzzels en intelligentiespeelgoed. Voor pups en kittens, volwassen en oudere dieren. Een kwartier spelen is gelijk aan een uur actief zijn!

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found