Hondenspeelgoed

Veilig, duurzaam en verantwoord hondenspeelgoed

Honden willen worden uitgedaagd, zijn intelligent en houden van afwisseling tijdens het spelen.

Dit kan je hond alleen doen of je speelt samen. Samen spelen versterkt jullie band en geeft letterlijk plezier voor twee.

Maar welk speelgoed kies je? We hebben een groot assortiment van hoge kwaliteit en werken samen met leveranciers die verantwoord, origineel, veilig en duurzaam speelgoed aanbieden. Ons speelgoed is geschikt voor:

  • pups;
  • slopers;
  • grote honden;
  • honden die erg actief zijn;
  • honden die graag intelligentiespelletjes spelen.

We adviseren je graag over het meest geschikte speelgoed voor jouw hond.

Aanraders van Angela:

ORKA TENNISBAL

De ORKA tennisbal is een geweldige vervanger voor de gewone tennisbal. Deze bal is gemaakt van verantwoord synthetisch rubber, duurzaam en uit één stuk gemaakt. Hierdoor slijten de tanden minder  snel, voorkom je tandplak en wordt het tandvlees gemasseerd.  Ideaal om te gooien of te gebruiken in combinatie met een werpstok.

KONG TOYS

Spelen met en eten uit een Kong heeft veel voordelen voor je hond. Je voorkomt verveling en leert je hond rustig te eten.

Lees hier het volledige artikel over eten uit een Kong.

 

BoneGuard

Laat je hond spelen met een BoneGuard. Dit product won de innovatieaward 2017. Het is een veilige kauw-, snackhouder voor je hond. Hij kan zich niet verslikken of stikken in het laatste stukje van een kluif.

De kluif blijft van de grond af staan waardoor je hond hem gemakkelijk kan oppakken. Ook is er geen contact meer met de grond; zo blijven de kluif en vloer schoon.

 

Daag je hond of kat uit!

Wil je afwisselen met speelgoed of je hond of kat uitdagen met een moeilijker spel? In onze speel-o-theek verhuren wij allerlei honden- en kattenpuzzels en intelligentiespeelgoed. Voor pups en kittens, volwassen en oudere dieren. Een kwartier spelen is gelijk aan een uur actief zijn!