Vogels

Vogels: zangvogels, tropische vogels, wildzang en kromsnaveligen

Op zoek naar deskundig advies, goed voer of accessoires voor je vogel? Of het nu je kanarie, parkiet, papegaai, wildzang- of tropische vogel is: je vindt het bij ons! Wil je buitenvogels, zoals mezen, roodborstjes en vinken helpen in hun zoektocht naar eten? We hebben een groot aanbod voer, voerbakjes, bodembedekking, vogeltaarten en nestkastjes.

We adviseren en helpen je graag in onze winkel!

Vogels en hun voer

Elk vogeltje zingt zoals het gebekt is…    En elke vogelsoort heeft ander voer nodig. Afgestemd op de tijd van het jaar. Of op het broeden, de rui of bijvoorbeeld het gewicht.

Hierbij kun je kiezen uit allerlei zaden, zaadmixen en pellets. Eventueel aangevuld met vogelsnacks . Zoals trosgierst en mengels met bijvoorbeeld gedroogde insecten en fruit. We werken hiervoor samen met kwaliteitsmerk Versele Laga. Hun voer voldoet aan strenge kwaliteitscontroles. Daarnaast is het 100% natuurlijk en het wordt extra gezeefd, geborsteld en gereinigd.

 

Vogels: grit en bodembedekking

Daarnaast moet je vogel altijd over vogelgrit kunnen beschikken. Want dit hebben vogels nodig om het zaad te kunnen vermalen.

In de bodembedekking en het schelpenzand van Versele Laga zitten schelpen, mineralen en anijs.

 Vraag ernaar in onze winkel.

Van speelgoed tot bad en van drinkfles tot nestmateriaal

Een voerbak, drinkfles, zitstok, bad, nestkast en nestmateriaal: we hebben alle accessoires die je vogel nodig heeft van leverancier Gebr. de Boon.

En we hebben speelgoed. Parkieten en papegaaien hebben altijd speelgoed nodig in hun kooi. Vraag naar het aanbod dat we hebben van het merk Trixie.

Buitenvogels

Wil je ook een tuin waar vogels als mezen, roodborstjes, vinken, spechten en merels graag komen om te eten, te broeden en te badderen? Voldoende groen in je tuin door bomen, struiken en/of planten is daarbij de eerste stap. Bied daarnaast voer aan om de vogels energie te geven tijdens de koude winter, tijdens het broedseizoen of iets extra’s tijdens een warme, droge zomer. Dit kan op de grond, in een voederhuisje of aan een slinger. Elke vogelsoort heeft zijn eigen manier van voedsel verzamelen! 

En kleed je tuin gezellig aan met pindaslingers, vogelhuisjes, voederplateaus of houders voor potten pindakaas speciaal voor vogels. Geef je vogels nooit gewone pinda’s en pindakaas, daarin zit zout. Dit is niet geschikt voor vogels!

Vier-seizoenvoer, mezenbollen en vogeltaarten

Het is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend dat vogels voldoende voer in de natuur vinden. Wij bieden van onze leverancier Versele Laga een breed assortiment vogelvoer aan. Denk aan vier-seizoenenvoer, mezenbollen, pindaslingers of speciaal wintervoer voor specifieke vogelsoorten.  

Ook verkopen we gezonde, verantwoorde vogeltaarten. Deze zijn gemaakt van het kwalitatieve voer, trosgierst en pinda’s van Versele Lage. Je vindt verschillende schalen in onze winkel. Ook leuk om cadeau te geven!

Samenwerking met Vogelbescherming

Bezoek eens de site van de Vogelbescherming. Daarop vind je veel leerzame en leuke informatie over vogels in je tuin. Je kunt zelfs een postcodecheck doen over welke vogels vaak in jouw postcodegebied zijn te vinden.

Wij dragen de Vogelbescherming een warm hart toe. Daarom hebben we allerlei potten pindakaas en pothouders en nestkastjes van de Vogelbescherming in ons assortiment.

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found