Dog Copenhagen tuig

Dog Copenhagen tuig: voorkomt blessures en zorgt voor rust tijdens het wandelen

Steeds meer hondenbaasjes schaffen een hondentuig of hondenharnas aan voor hun hond om mee te wandelen. Aanlijnen is bijna overal verplicht en een tuig is beter voor de gezondheid van je hond. Het kost iets meer tijd om het aan te doen, maar de gezondheidsvoordelen én rust die jij en je hond ervaren zijn vele malen groter.

Wij bieden hondentuigen aan van Perfect Fit en Dog Copenhagen. Tuigen van Dog Copenhagen zijn voor honden die voldoen aan de standaardmaten van een bepaald ras. Hierdoor hoeft een harnas of tuig dus niet te worden aangemeten door de osteopaat waarmee we samenwerken, maar dat kan natuurlijk wel als je dat wilt.

Dog Copenhagen voor de actieve buitenhond

De duurzame en sterke hondentuigen zijn speciaal ontwikkeld voor de actieve buitenhond. Het is lichtgewicht, waterafstotend en bestand tegen vuil. Het tuig heeft een zachte, ademende voering op de borst, de buik en de rug en is daardoor erg comfortabel voor je hond. Ook tijdens een lange wandeling!

Ergonomisch Y-tuig

  • Belangrijk bij een tuig is dat het een zogenoemd Y-ontwerp is. Dit ergonomische ontwerp is zacht voor de rug en de nek van de hond en voorkomt blessures en schade op de lange termijn.
  • Het tuig heeft twee aluminium D-ringe: één op de rug en één op de borst. De ring op de rug is voor normale aanlijning. De ring aan de voorkant gebruik je als hulpmiddel voor een anti-trektraining.
  • Op de rug zit ook nog een stevig handvat waarmee je je hond kunt vasthouden.
  • De reflecterende strepen zorgen voor extra veiligheid en zichtbaarheid.
  • Het tuig heeft een oogje voor het bevestigen van een hondenpenning.
  • Het tuig is verstelbaar op vier verschillende punten.

 

Dog Copenhagen
Dog Copenhagen
Dog Copenhagen tuig

Een Dog Copenhagen tuig aanschaffen?

Kom met je hond naar de winkel en wij geven je graag advies.

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found