Kattenspeelgoed

Beweging is belangrijk voor je kat

Katten slapen vele uren per dag. Daarom is beweging extra belangrijk om het lijf soepel te houden en overgewicht of gezondheidsproblemen te voorkomen. Maar spelen is ook vooral leuk! Begin met samen spelen al met je kitten, dan blijft je kat dit ook leuk vinden als hij ouder is. 

Wij hebben een grote collectie verantwoorde en uitdagende kattenspeeltjes, voor zowel kittens als oudere katten. Denk aan speelgoed waarbij hij moet ‘werken’ voor zijn eten zoals een beloningsbal van Kong. Of speeltjes met kattenkruid (catnip) erin verwerkt als de banaan van Petstages. Van catnip worden de meeste katten vrolijk en actief. We hebben ook speelgoed dat speelplezier geeft én meteen het gebit ontdoet van tandplak. We adviseren je graag in onze winkel welk speelgoed het meest geschikt is voor je kitten of kat.

Lees ook onze 12 tips voor het spelen met je kat!

Daag je hond of kat uit!

Wil je afwisselen met speelgoed of je kat uitdagen met een moeilijker spel? In onze speel-o-theek verhuren wij allerlei honden- en kattenpuzzels en intelligentiespeelgoed. Voor pups en kittens, volwassen en oudere dieren. Een kwartier spelen is gelijk aan een uur actief zijn!

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found