Over DSZ Angela

Gezondheid en dierenwelzijn voorop

Eigenaresse Angela Broeders is al 29 jaar duidelijk over haar missie: “Met mijn dierenspeciaalzaak Angela wil ik huisdiereigenaren eerlijk en deskundig adviseren over de juiste producten voor de gezondheid en het welzijn van hun huisdier. Daarvoor hebben we een ruim assortiment kwaliteitsproducten en werken we samen met dierenartsen en een dierenosteopaat. En natuurlijk met de beste leveranciers van diervoeding en dierbenodigdheden. Vaak zijn dit familiebedrijven. Dit vind ik prettig werken en de lijnen zijn kort.”

Al onze voeding is proefdiervrij. Onze verzorgingsproducten en de accessoires die het welzijn van je dier verhogen, zijn veilig.

team dierenspeciaalzaak Angela Haaren

Dierenspeciaalzaak Angela: deskundig advies

Angela: “Ik werk met een klein, hecht en gediplomeerd team. Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de MAS in Barneveld. Daarnaast ben ik gediplomeerd Health Coach.” 

Ook teamlid Bianca stelt zich graag voor. 
Bianca: “Ik heb aan de MAS in Barneveld gestudeerd en me daarna gespecialiseerd in de verzorging en gezondheid van honden en katten. Sinds begin 2020 werk ik bij Angela. Het geeft voldoening klanten van een goed advies te voorzien en gezonde, blije huisdieren te zien.
Ik heb daarnaast een eigen honden- en kattentrimsalon en ben gespecialiseerd in het trimmen van retrievers en langharige katten. Bezig zijn met Golden retrievers is ook mijn hobby: af en toe fok, train en loop ik shows met deze aanhankelijke honden. 

Pet Health Coach

Angela Broeders: Gecertificeerd Pet Health Coach

Sinds 2021 ben ik gecertificeerd Pet Health Coach. Ik vind het belangrijk je als huisdiereigenaar goed te begeleiden, adviseren en ondersteunen bij de gezondheid en het welzijn van je hond of kat. Tijdens deze intensieve cursus ben ik bijgeschoold op terreinen van opvoeding, gedrag, voeding, gezondheid, dierenwelzijn en veiligheid. Daarnaast heb ik mijn netwerk uitgebreid en zo contact met de beste professionals.

We vinden het belangrijk dat we je als klant kennen. Maar het is óók belangrijk dat we je huisdier kennen. Zo kunnen we je advies op maat geven als bijvoorbeeld je hond te dik is, vachtproblemen heeft of zich verveelt.

Breng je je huisdier mee? Dan staat er natuurlijk iets lekkers klaar.

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief en de verjaardag van je hond of kat doorgeeft, dan ontvang je rond deze feestelijke dag een e-mail met een kortingsbon. En daarbij de uitnodiging om in onze winkel een cadeautje op te halen!

Regiofunctie

Onze klanten komen uit een brede regio rondom Haaren. Je parkeert, gratis, voor de deur. We brengen, indien nodig, je aankopen ook naar de auto.

Het advies en onze service wordt gewaardeerd: we behoorden in 2016 tot de 21 beste dierenspeciaalzaken van Nederland en bij de beste 5 van Brabant!

Al meer dan 29 jaar

Op 28 juni 1994 startte ik mijn dieren- speciaalzaak. En nu, 29 jaar later, is deze uitgegroeid tot een begrip. We zijn blij met onze vele vaste klanten. Daarom organiseren we regelmatig evenementen die bijdragen aan de gezondheid en/of het welzijn van je dier. 

Hou onze agenda in de gaten, schrijf je in voor onze nieuwsbrief, word vriend en/of volg ons op Facebook en Instagram.  

 

 

Ons logo

Wat symboliseren de kleuren van ons logo? De twee kleuren groen staan voor de natuur en het milieu. Maar ook voor betrouwbaarheid en vernieuwing. We willen je betrouwbare partner zijn in de zorg voor je dier. En vernieuwen… dat blijven we doen!

Bruin staat voor hulpvaardig, zorg en eerlijk, want dit streven we al 29 jaar na.

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found