Over DSZ Angela

Gezondheid en dierenwelzijn voorop

Eigenaresse Angela Broeders is al 25 jaar duidelijk over haar missie: “Met mijn dierenspeciaalzaak Angela wil ik huisdiereigenaren eerlijk en deskundig adviseren over de juiste producten voor de gezondheid en het welzijn van hun huisdier. Daarvoor hebben we een ruim assortiment kwaliteitsproducten en werken we samen met dierenartsen en een dierenosteopaat. Maar ook met de beste leveranciers van diervoeding en dierbenodigdheden. Vaak zijn dit familiebedrijven. Dit vind ik prettig werken en de lijnen zijn kort.”

Al onze voeding is proefdiervrij. Onze verzorgingsproducten en de accessoires die het welzijn van je dier verhogen, zijn veilig.

Dierenspeciaalzaak Angela: deskundig advies

Ik werk met een klein, maar hecht en gediplomeerd team. Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de MAS in Barneveld.                  Marret Phillipus is een vaste medewerkster die ik graag aan je voorstel.

Marret: “Als kind al was ik altijd met dieren bezig. Ik heb dan ook heel bewust voor de opleiding Diermanagement van Helicon gekozen. Tijdens een van mijn stages heb ik bij dierenspeciaalzaak Angela gewerkt en die samenwerking voelde goed! Sinds mijn afstuderen in 2011 werk ik dan ook vast bij Angela. Wat het extra leuk maakt, is dat we elke woensdagochtend onze WellnessWoensdag organiseren. Ik verzorg dan, op afspraak, het gebit en de nagels van honden, katten en knaagdieren. Dit geeft veel voldoening. Daarnaast werk ik als trimster bij Welzijnscentrum ‘In t veld.”

Marret en ik volgen regelmatig bijscholingscursussen en zijn dus op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de gezondheid van huisdieren en relevante producten.

We vinden het belangrijk dat we je als klant kennen. Maar zeker zo belangrijk is het dat we je huisdier kennen. Zo kunnen we je advies op maat geven als je huisdier bijvoorbeeld te dik is, vachtproblemen heeft of zich verveelt.

Breng je je huisdier mee? Dan staat er natuurlijk altijd iets lekkers klaar.

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief en de verjaardag van je hond of kat doorgeeft, dan sturen we je rond deze feestelijke dag een e-mail met een kortingsbon. En  daarbij de uitnodiging om in onze winkel een cadeautje op te halen!

b3lineicon|b3icon-map-location||Map Location

Regiofunctie

Onze klanten komen uit een brede regio rondom Haaren. Parkeren kan, gratis, voor de deur. We brengen, indien nodig, je aankopen ook naar de auto.

Het advies en onze service wordt gewaardeerd: we behoorden in 2016 tot de 21 beste dierenspeciaalzaken van Nederland en bij de beste 5 van Brabant!

Al meer dan 25 jaar

Op 28 juni 1994 startte ik mijn dieren- speciaalzaak. En nu, meer dan 25 jaar later, is deze uitgegroeid tot een begrip. We zijn blij met onze vele vaste klanten! Daarom organiseren we regelmatig evenementen die bijdragen aan de gezondheid en/of het welzijn van je dier. 

Hou onze agenda in de gaten, schrijf je in voor onze nieuwsbrief, word vriend en volg ons op Facebook en Instagram.  

 

 

b3lineicon|b3icon-paintbrush||Paintbrush

Ons logo

Wat symboliseren de kleuren van ons logo? De twee kleuren groen staan voor de natuur en het milieu. Maar ook voor betrouwbaarheid en vernieuwing. We willen je betrouwbare partner zijn in de zorg voor je dier. En vernieuwen… dat blijven we doen!

Bruin staat voor hulpvaardig, zorg en eerlijk, want dit streven we al 25 jaar na.