WellnessWoensdag: verzorging van gebit en nagels

Verzorging van het gebit en nagels voorkomt problemen

Elke woensdagmorgen organiseren we onze WellnessWoensdag. Verzorging van het gebit en de nagels van je hond, kat of knaagdier door Marret Philippus. Controleer ook zelf regelmatig het gebit en de nagels van je huisdier. Zo voorkom je gezondheids- en/of gedragsproblemen.

Wil je meer informatie? Vraag ernaar in onze winkel. Je kunt ook meteen een afspraak maken. Bel 0411-623679 of mail: haaren@dsz-angela.nl.

 

Verzorging van nagels

Honden en knaagdieren slijten nagels als ze op een harde of ruwe ondergrond lopen. Katten houden hun nagels bij door te krabben aan een krabpaal of bomen. Krijgen de nagels van je huisdier onvoldoende kans om te slijten? Maak dan een afspraak voor onze WellnessWoensdag. Marret knipt de nagels van je hond, kat of knaagdier en controleert de voetzooltjes.

Tijdens de behandeling houden we goed in de gaten hoe je dier zich voelt: geeft hij aan het niet meer fijn te vinden, dan stoppen we. Zijn welzijn staat voorop!

We behandelen alleen dieren die we vertrouwen.

Tarieven

  • Nagels knippen van je hond of kat: € 6,-.
  • Nagels knippen van je knaagdier: € 4,-.

Verzorg ook wekelijks zelf de nagels van je hond of kat. Lees onze tips 

Verzorging van het gebit

Het is belangrijk het gebit van je hond of kat goed te verzorgen om gebitsproblemen zoals tandsteen, cariës en ontstekingen te voorkomen. Dit kan in ernstige situaties zelfs hart-, nier- of leverproblemen veroorzaken. 

Tijdens de behandeling poetst Marret met een ultrasone borstel de tanden en verwijdert zo tandplak.

We adviseren bij het eerste bezoek een opzetborstel te kopen. Dit uit hygiëne-oogpunt en zo sluiten we besmettingsgevaar uit. De tandenborstel kost eenmalig € 7,50.

Tijdens de behandeling houden we goed in de gaten hoe je hond of kat zich voelt: geeft hij aan het niet meer fijn te vinden, dan stoppen we. Het welzijn van je dier staat voorop!

Vanzelfsprekend behandelen we alleen honden en katten die we vertrouwen.

Een gebitsbehandeling kost € 25,-.